skurrrrk


livet är fult du är fager

Håll i mig och släpp aldrig taget 
Tänk om jag faktiskt gick av 
Förlora mitt nyfunna hopp 
Allt jag kom var till ett stopp 
Svartskalle stoltast i staden 
Spritt språngande galen 
Faller jag nu går jag sönder 
Dom kommer peka för alla har hört det 

För jag blir så Dum av dig 
Säg bara till när var hur 
Visst det är väl dumt av mig 
Men jag blir som blind, jag blir som stum 
Jag borde nog lugna mig 
Dom kommer döma mig 
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar 
För jag blir så dum av dig


När allt är miserabelt flyger en ensam drake 
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen 
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom 
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden 
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen 
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom 
Livet är fult du är fager 
Vaken om natten och drömmer på dagen

världskul

tjennnna :)
Idag är jag sliten som fan, men helvettes apkung vad jag hade kul igårkväll+natt. galet. Var en människa som fick mig irriterad som fan, men de va sista gången jag slösa energi på denna människa. hejdå på dig. galet kul var det iallafall, folk va så jävla glada och jaaa ni hajjar, jag var tjuv. skit snygg haha.
Först var det förfest hos jessica med jessica2, rasmun, mattias och sara. trevligt :) drog till engeltofta där jag och secka träffa mathilda som vi hängde med :) Tappa bort dom men hade kul ändå med random people och sånna man inte träffat på ett tag :) ååååååååååååååååååååååh va kul de va. iallafall så fetdissa jessica mig. riktigt surt. Så jag åkte hem med annat sällskap, kom hem typ fyra :) men de va jätte kul en än gång och tack alla som var med och förgyllde min kväll ♥

okey hello,

"Ha ett bra liv eller så får det vara nog" - hahahah världens roligaste sms, vad jag skratta när jag såg det imorse. Det är alltså jag som skickat det till en stjärt och shitt vad kul de låter. galet.
Igår va roligast evaahhhh. hela natten va kul, fram till halvfem imorse när vi äntligen (?) decka. haha. alltså¨shitt vad galet det var.


PLEASE GOD

Please God, if you can´t make me thin. Make my friends fat!!!!!!

love

Ligger i sängen och tar en paos från allt fixande med packning och tvättning och fixning. Ska fortsätta snart, sen ta en dusch, fixa lite till och seeen, sen mina damer och herrar, så ska jag på halloweeeeeeenparty :D de ska bli kuuult :) men innan det så måste jag vänta på att jessica drar till sätra :) då får jag min dricka och kan festa som fasen, alltså åh. jag är grymt taggad och glad över att få träffa alla. Kommer fan kyssa elin av saknad. hahah eller?
Världens bästa trio, ikväll ses vi, precis som vanligt. Mimmi, Hanna och Elin, precis som det ska vara

världens mysigaste gata


just nu


för dig ska jag, göra det tusen gånger om

Hej hej, hemskt mycket hej.
Jag sitter på tåget nu och åker från världens tryggaste och mysigaste stad, till unkna Gävle. Men faktiskt är det skönt, att för en gång skull känna att Gävle är en sorts trygghet och något man längtar efter. Jag kommer inte vara hemma länge men what ever. Det blir mysigt :)
Sååå ja, vad har hänt idag? Jag har jobbat :) I nordstan, riktigt kul har jag haft. världens energibomb har jag varit, weho! En av telenortjejerna var verkligen som världens bästa mimmi! hon såg ut som mimmi, var lika lång som mimmi, hade samma energi som mimmi och så vidare. När hon frågade mig om hon hade något mellan tänderna så blev jag kär i henne. Har ju saknat mimmi jätte mycket! men imorgon ska jag träffa henne. och massa andra älsklingar :) Annars så var de en man som fria till mig idag på jobbet. när jag tacka nej så gick han och köpte chocklad till mig och ville att jag skulle träffa hans son istället. Sen så var det en kvinna som kom fram och erbjöd mig ett jobb :) riktigt trevligt. underbart vad det här jobbet skapar möjligheter alltså :)

sjukis

ligger på hotellet i Göteborg nu. Har vart vaken i mer än en timme men är ändå som nyvaken. Jag kan konstatera att jag blev sjuk igår i Kalmar. Så kroppen e helt död. Bor med en riktigt trevlig tjej som heter Amanda här :) vi ska snart ner och äta frukost. Måste fresten säga att de va sjukt kul att träffa Robban igår . Världens bästa är han :) ikväll åker jag till Gävle. Får se om de blir tåg eller flyg bara. Hoppas på flyg så jag kommer hem skaplig tid :) puss

mot Göteborg

vet inte när jag skrev sist. Jobbigt att hålla koll på när man åker runt och använder sig av mobilen. Jag har iallafall under veckan vart i dödaste Västervik. Mindre än Hofors haha sen har jag vart i Kalmar och nu e jag på väg till Göteborg. Har suttit på tåget sen innan sex och är fortfarande inte framme. Så jag har börjat ledsna här och bytt plats hundra gånger för lite variation :) i Göteborg ska jag jobba med två jag aldrig träffat och bo med två helt okända . Men de blir spännande :) nu när jag kommer fram ska jag träffa världens bästa AlingsåsRobban. Vi ska äta något är bestämt :) kan behövas då ja ätit en risifrutti idag haha. Aja. Jag har saknat Robban som Fan faktiskt.. Kommer ihåg hur jobbigt det var när vi splittrades sist. Jag mådde Fan dåligt i veckor :) men nu får jag se den där idioten igen :) hahaha. Om jag kommer fram någon gång alltså. Varje gång tåget tutar så är jag säker på att någon försöker ta livet av sig . Så jag får ont i hela kroppen. Nu har jag däremot förstått att tåget endast tutar för att skrämma mig :)

brak

idag lämnar jag västerås och drar till västervik. Men innan det så ska jag jobba på punktgallerian här i västerås. Fyra timmar idag bara.. . lär dra, chaaaaaaao

missyoumissyoumissyou

En vecka sen vi sågs men ja det räcker för att sakna nån,
som jag är van att träffa dagligen med nått att prata om
1. Jag och bästis på studenten. 2. Jag och Emma på studenten. 3. Jag och älsklingnina på studenten. 4. Jag, Emma och mikkis på studenten. 5. utspringet på studenten nu när jag ändå är i student tema :)

sushi

idag är jag tvingad att äta sushi.. alltså jag kan börja gråta när jag tänker på de, därför skriver jag inget mer nu, ska förbereda mig mentalt .. man kanske ska gå ner och fråga om T-vatten i receptionen och bränna sönder munnen så man inte känner smak.. vill inte

lördag

Idag är de lördag, mångas favorit dag på veckan, de har inte vart min de senaste året. Super man varje fredag och jobbar varje lördag så mår man dåligt. Men idag mår jag bra, idag ska jag jobba men söp inte igår. Det känns som typ tisdag bara därför. Tappar verkligen greppet om dagar här. Vi slutar fyra istället för sju iallafall sweeeeeeeet alltså.. :) have 2 go psuusususususs

skrattar så jag gråter

aghahhahahah seriöst hahahahhaa dör

things to doooo

Hej bitches.
Fick tre avslag och ingen såld idag. det suger men känner mig samtidigt säker på banan, svårt att förklara.
Jag tänkte säga lite saker som alla andra i Gävle gör idag medan jag ligger på hotellrummet.
Niiii
  • Åker stadsbussarna
  • köper sistaminutengroggvirke på citykiosken
  • klagar på att det blev vinter snabbt i gävle
  • klirrar med glasflaskor medan ni springer till bussen i klackar.
  • förfestar
  • drar på goya
  • drar på slick
  • drar till donken
  • missar sista bussen
  • går hem eller åker svarttaxi.
Jag saknar faktiskt några av dom här sakerna. Känslan av att hinna på bussen i sista minut, förfesta, goya, slick och missa sista bussen. haha jag vet jag e en idiot!

smått och gott

Pallar inte ta en bättre bild :) men ni ser ju hur jag ser ut just nu typ bah ja e freeesh.
Jag ska åka och jobba nu snart, precis som igår fast ensam. Får se hur det går, jag är
ju så jäkla osäker när det gäller priser, men jag har pluggat på dom lite och kommer
plugga på dom lite under dagen och sen ikväll. Jag måste ju lära mig.
Helst så vill jag bara lära mig ALLT på en gång. Men de är mycket att ta in så jag får
behärska mig helt enkelt :) Om prick en vecka så är de D-dagen. Elin har partaaaaj.
hallooooweeeen partaj dessutom vilket blir awesome. Jag har ju knappast haft tid att leta dräkt
men de löser sig, har ju lite hemma man kan inspireras av alltså :)
Men vet ni, jag have to go

västeråååås

Hej fina,

jag ligger på rummet nu och kommer seriöst snart att däcka för att jag e så himla trött. Egentligen så är jag i Klara och Wilhelms rum men dom åkte hem idag vilket är jätte tråkigt. Så jag tog över det så både jag och Sean får ett eget. Klara är världens skönaste människa. om jag inte skrivit det innan. Klickade direeeeekt och så så de e väldigt tråkigt att hon åkt hem, men vi snart ses igen, om inte innan SAn så ses vi då :) lättttt. Ska sova nu, tänkte gå upp klockan sju, keka frukost åtta, konferans nio, börja jobba tio. fullspäckat morgonschema alltså. funderar faktiskt på om jag ska up och gå innan frukosten, det hade varit bra härligt :)

Du vill inte ta ansvar och stå för din misstag
Det är det som gör dig så pinsamt jävla svag


jobbination

om en kvart börjar vi jobba. Wei va kul :D är faktiskt inte ironisk. Tycker de e kul :) orkar inte skriva. Gör de ikväll. Stay in skolan

kvällstankar

ligger på hotellet bredvid en sovande Sean. Tänkte berätta om mina dagar här lite snabbt från mobilen. Igår jobba vi på ett Lidl. Första dagen så lite nervöst men ja :) sen drog vi till hotellet och umgicks med Wilhelm och klara och två tjejer från två. Dokm klicka inte ja och klara riktigt med tyvärr men hade skit kul ändå. Klara är verkligen en skit trevlig tjej som ja kommer ha grymt kul med. Och vi hade riktigt kul igår alltså. På Hotellet alltså :) sen sov vi vid tolv :) idag drog ja och Sean och jobba igen sen käka vi med Wilhelm och klara. Riktigt kul. Sen drog Sean upp på hotellet och vi andra basta :) blev typ klar med det för en stund sen och nu ska jag sova. Wilhelm och klara åker hem imorgon vilket blir tråkigt men de e ju sa snart :) så då ses vi. Jag saknar ingenting hemma. Bara mina närmaste. Speciellt Nina. Vi hinner inte prata så mycket just nu men jag älskar dig över allt. Och imorgon ska vi prata en timme minst . Och då kör vi också all in!!!!!!!!!!!!!!! Hej

I cant sleep with you cause im not tiered

Osäkr på Stavningen och så i rubriken. Men vad Fan gör de? Ja ljuger ändå. Jag är inte pigg. Jag är aptrött och de är Sean också som ligger och sover bredvid. Om en htalvtimme så e de konferens och sen tänkte jag äta frukost om det finns tid :) bror på hur länge man får sitta i telefon :) orkar inte starta datorn och skriva där ifrån. Istället ligger ja i sängen och drar mig. Somnar snart. Psyk

känn ingen sorg för mig gävleborg

Nu är jag på hotellet. Hon jag ska dela rum med har inte kommit, ska bli kul att se vad hon är för prick :)
Jag har åkt tre olika tåg på väg hit och när jag satt på sista fick jag veta att de är typ en miiiiljon mil till mitt hotell. Men det fixade sig, en karl vid namn Peter som mamma och sören känner kom och skjutsade mig. hundra gånger tack. Nu ska jag bara ta det lugnt faktiskt, så får vi se när damen dyker upp :)

todäj

Hej,
Idag har min dag bestått av att packa och mysa med min lillasyster, hon ska åka iväg nu och sen åker jag, men vi ses ju om elva dagar så de är lugnt alltså :) Det ända jag inte packat ner än är vatten som jag vill ta med mig när jag åker tåg.. sen är resten med och jag är redo för avfärd. Men först ska jag åka ner på stan och möta min bästa vän Elån. Vi ska ta en fika sen får hon fan vinka av mig när jag åker till staden som dom sjunger om i låten nedaaaaaan ;)


coloooooooor

Fast man kanske inte vill e de ändå nånting där ute som drar 
En dröm om frihet och spänning och att inte bli lämnad ensam kvar 
För jag vet ju själv hur det känns för min rastlöshet känner ingen gräns 
..då måste jag ut till katten

hanna♥färg

Min färggranna packning inför elvadagars resande.
nina sa att det var deppigt.

tro på er själv, vem ska annars göra det?

Det handlar om att kunna tycka att man är snygg utan tio kilo smink och tuttarna under hakan.
Tro på er själv, alla är fina. Speciellt jag.

känn en doft

jobbig kväll.. Så jag tänkte att jag skulle ut och gå med hunden.
Men såååå kom jag på att jag inte har någon hund, så det blir lite svårt.
Istället har jag nu jätte bra sällskap, med massa skratt.
Jag och mitt underbara sällskap har kommit på en låt som heter "Ut Till Katten"


Jag har också kommit på vad elin och nina kan sjnga när jag åker imorgon
"Vi vet vad som händer, fast inte hon förstår,
men om hon åker krymper faktiskt nu, vår trio ner till två.
Jag känner vibrationer, förändringarnas kväll
här finns en tom och sorglig atmosfär, berövad för en skräll"


åååååh så fint

how to get uppmärksamhet

Tänkte ge er lite tips på hur ni kan få uppmärksamhet av er kärlek eller bara ändå.
både på positivt sätt och negativt - mest negativ uppmärksamhet
Men den uppmärksamheten är roligare, dont you think?

- Sjunger en riktigt jobbig låt, med tillgjord rösta
- Sjunger och dansar till "Bag in box"
- Låtsas gråter, slänger er på sänger ocg hyperventilerar
- Går ut på stan och följer efter folk, härmar folk och avbryter folk (gärna okända)
Vill ni ha fler tips så är de bara att skicka ett meeeeeejl :)

hahah urminnet. morgon rutiner

Tänkte visa mina morgonrutiner för er nyfikna!

Börjar med att gå upp och ta en dusch,
Sen rakar jag mig



När jag rakat mig så rensar jag öronen!



Sen torkar jag håret :)



När jag torkat håret så brukar jag sminka mig, sen är jag klar :D



Hur brukar er morgon se ut?

Dagens hjälte

Har hittat en bunt med viktiga kort som betalkort och körkort etc.
Ägaren kommer snart hit och hämtar korten. Har äntligen fått tag på han,
försökte i morse och funkade nu. haha. Så nu kommer han och vem vet, kanske får hittelön? höhö

hertiginnorna

Hahhaa vad småa. Ser man ens vem som är jag?


det känns jobbigt

Fick lite saker idag på waynes, och av pappa :)
Det känns som om jag lämnar något jag trivs med, men samtidigt känns det så oerhört bra. är liksom imellan två känslor och ja, det går inte att förklara känslan just nu.. den är blandad. Det här fick jag av simon, therese och halime.
Simons förklaring på apan som är herrnilsson "Jag vet att du älskar pippi, och älskar apor. Så herr Nilsson kändes rätt" och jag kunde inte säga det bättre själv. Både björnen och apan får följa med imorgon. Santino också Elin :)

Den andra hälften av snook

Har vart riktigt mycket snack om Oskar Linnros, som är sjukt bra, snygg och alltttt sånt där.
Jag som har vart världens största snook fan vill dela med mig om vad som hände med den andra hälften nämligen Daniel Adams-Ray. Han har nämligen gjort två låtar som jag e KÄÄÄÄÄR i.
Det är ganska kul att se att båda snook medlemmarna har kommit vidare och gjort låtar i samma stuk som varandra. Det är lite lite lite lite snook, och väldigt mycket nytt, som båda dragit med. Jag tycker att Gubben i lådan är bäst. men här har ni DUM AV DIIIIIIIIIIIIIIG


hönan, ägget och snön

Aldrig mer rött läppstift.

imorgon åker jag

shítt det slog mig nyss, imorgon åker jag igen .. den här gången till västerås i en vecka eller sådär. Har bara schemat en vecka framåt lixx. Så idag ska jag väl packa och sånt haha. eller iallafall så ska jag träffa pappa och kanske annelie? ska bli trevligt, älskar att träffa dom då jag inte gör det ofta alls. sen ska vi köpa resväska. När jag kommer hem så ska jag plugga mobiler fram tills jag får sällskap :)

Igår så va jag på köpis med Elin, träffa mina exkollegor <3 och hänge lite, vi blev vittnen till den första snön också, ska visa bild sejn. herreguf. Sen drog jag hem och träffa mamma och efter det drog jag och runeröv till seckaFOUR och så kom de lite mer folk, vi skulle bara mysa med lite dricka framför idol men alla blev fulla, haha. Tror jag iallafall. Ruuuuune va full, och han hängde jag väl mest med så det är ju de som räknas :D Nej men jag hade en skit trevlig kväll.

jag vill bara ha mer av dig


Globen

Bodde på ett hotell med anknytning till Globen sista natten vi var borta. När vi kom dit så frågade Gabriel mig "Hanna, vart är globen?" hahahah Nu ska jag visa hur nära globen vi var i detta tillfälle!!!! sjukt fail
Hotellet är den gråa byggnaden och vi stod vid den i det läget.

Jävla Gävle

Jag är hemma, Jag är trött, Jag vill sova, Jag ska sova.

Först vill jag bara ge en tistel till SJ som inte fattar att vissa har tider att passa utan gärna och ofta är försenade.
Sen en ros till pappa som kom och hämta mig på station och skjutsade hem mig.

Morgondagens planer innan sängen:
.....köpis
.....plugga
.....idolfest
.....utgång (?)
.....myyyyyys

Jag ska även lägga in bilder från dom här dagarna, mest på mig, men det är väl det alla vill se.

åka lite tåg

nu har jag vart på centralen i en timme. Runt nio går mitt tåg vilket känns som en evighet från nu :) har inget att göra. Har druckit två öl och tiden står stilla. Men dagen har gått fort och vart rolig. Träffat teamet, vart på varulansering och haft allmänt trevligt. Träffa två riktigt Goa killar från Halmstad också som jag lärde känna. Men dom tog tågetnu så nu är jag helt lonely . Men finns så trevligt folk att prata med så det löser sig :) om jag inte sedan sagt det så kommer jag bo i Västerås hela nästa vecka. Vet inte riktigt vart det ligger men de blir bra :) är faktiskt lite jobbigt över att åka hem. Jag vill upptäcka värledn nu. Men det går inte i Gävle. Tur att jag har folk hemma som ändå ger ljus i vardagen. Åker igen på söndag så vi får la se sen. Hur mycket man saknar dom man tar för givet menar jag.

jag lever

Frukosten är klar och den va riktigt bra idag. Gabriel sa att de va en av de bästa han ätit. Men har man ätit på högbo så va de väl inget haha. Jag ska om en timme ta mig ensam till kontoret. Gabriel åker redan nu . Men va Fan ska jag göra där nu innan liksom? Sitta där och glo nästan två timmar liksom. På måndag börjar jag jobba i Västerås. Vart det ligger vet jag inte alls. Men spännande alltså. Ska peta lite på företagstelefonen nu :) ha de gott

dag

Ja då sitter man på ett nytt hotell. Ett finare och sängen är underbar. Riktigt mysigt och livet är underbart. Önskar dock att mina närmaste var här alltså. Hur ska jag sammanfatta den här dagen? vaknade som ni säkert läst, åt frukost och sen åkte jag och Gabriel iväg till jobbet och så fortsatte utbildningen riktigt kul är det. Fick firmatelefon. Faktiskt så känns det här stort för en Gävlebrud som mig. Det känns som jag är hemma på det här stället och jag trivs. Utbildningen fortsatte och sen blev det prov. Jag blev godkänd och Gabriel får veta svaret imorgon. Spännande alltså. Man får inte ha fler än tre fel. Då får man inte sälja iphone :) vi körde också rollspel idag sjukt kul :) är verkligen Tagg för att börja. Det här kommer gå så jävla bra :) av 2247 personer så är jag 1 av 7 som fattat något som ingen annan brukar. 1 om året brukar de va. Svårt att förklara haha. Sen är jag den snabbaste som lärt mig telefonerna säger mannen bakom dem. Lite måste jag ju få skryta haha. nu på kvällen keka vi lite sen gick jag upp hit och tappa upp ett bad. Nu blir det tv, plugga lite på mobiles och läsa anteckningar. Vill va bäst

allt

ligger just i detta nu utslagen at hotellfrukosten. Känner mig inte alls hungrig den här tiden på morgonen vilket gör det värre :) Gabriel kommer väl snart förbi och då blir det att gå mot tuben för att ta sig vill slussen. Sängen här är skit skön. Använt alla täcken och kuddar man kan få tag på vilket är en del. Alltså sjukt tråkiga inlägg men ja vill att mina vänner och familjen ska veta hur de går för mig. Idag kommer nog en sida komma upp som jag hatar hos mig. Nämligen min blyga sida. Vi ska nämligen köra rollspel. Alltsåå vi e två personer. Annars brukar dom va typ 6 så ja... Vi får se hur de går. Antingen så funkar min mentala förberedning eller så får jag dela med mig om något pinsamt senare :) men alltså vart Fan e Gabriel? Vi ska ju åka nu. Annars kanske ja somnar

Shakespeare

fyFabian vad trött jag är. Måste ta mig ur sängen och sminka mig och sen gå och väcka Gabriel typ kvart över. Typ jätte jobbigt känner jag . Men what to do alltså? Jag är så himla trött men samtidigt Taggad . Konstig känsla. För trött vet inte va ja skriver hejdå

hotell1

ligger på hotellet nu efter en intensiv dag. Haft utbildning i flera tusen timmar. Sen fick vi läxa och ja har plugga iphone nu i typ tre timmar. 52 sidor och prov imorgon. Är så trött så jag inte får in något . Men ger mig inte.. Ska fortsätta plugga nu. Eller bara läsa igenom anteckningar på allt idag och inför prover. Imorgon får vi företagstelefon och kläder. Kul :)

on the train

sitter juat nu på tåget mot stockholm. Klockan är 07:36 just nu när ja kolla på klockan, alltså mitt i natten... Är grymt trört alltsåå. Mamma fick väcka mig imorse så att ja skulle hinna .. Mitt alarm har ju börja svika mig vilkket jag såg imorse när alarmet inte hade rinft. Det ringde istället när jag var på tågstation, kanake inte jätte kul då mitt alarm heter "suck my Dick" och de är vad dom sjunger i hela låten, weej liksom. Stundder man vill slippa. Ja vad mer kan jag skriva? Jag vill iallafall be om ursäkt till mamma som väckre mig och var jätte treclig imorse, och ja va bara otrevlig. Får skylla på att jag ärvde ditt morgonhumör hihi. Vill sova, men då kommer ja kanske dreggla haha eller så blir sminket eller fläran förstörd, rena rama självmordet för en ytlig person som mig :) men nej, nu vet jag inte vad jag skrivit längre bäst att sluta alltså. Bloggning sker från min mobil nu innan fredag, spännande

redlips in mirror


ego

Om inte jag är stolt över mig själv, vem ska då vara det? Om jag inte tror på mig själv, vem fan ska då göra det? Om jag inte armbågar mig fram, hur ska jag då komma längre för att bli först och bäst? Jag vill vara stolt över mig själv, det är mitt mål i livet. Att vara stolt, stark och snygg. Jag vet att det sticker i ögonen hos folk när jag säger sånt. Men kom igen, vem vill inte vara stolt över sig själv?

+/-

+ middag med pappa och bror
- varken träffa frida eller elin
+ fanta vildabär
+ pirrpirrpirr
+ trevliga samtal
- säga hejdå till systrar och familj
+ milton
+ mamma

till pappa

För att pappa ska få se den :

fläta

nu krånglade allt till sig, får liksom välja mellan tvåhåhå. jobbit

troet

vakna nu, har lätt sovit mer än tolv timmar. Men de var nog vad jag behövde efter tredagars, Ska ta mig en dusch nu, sen packa.. Åka ner på¨stan behöver jag förmodligen för att köpa nå små skit som måste med. nu är det nära :)

hej hjärtat


imorgon

somnade prick när jag skrev mitt senaste inlägg och vaknade av att mamma kom in och släckte lamporna för ett tag sen. Gud, jag är verkligen super trött och ska gå upp tidigt imorgon så det är väl lika bra att gå upp då :) Imorgon ska jag vara med Frida på dagen, köpa saker inför sthlm och sådär :) Sen ska jag hem, packa lite och så. Sen klockan sex ska vi ut och äta med pappa kommer bli riktigt mysigt.
fyfan, jag börjar bli sentimental över att lämna pussninnizen, men nu ska jag sova. pusspusspusspusspusspåstjärteeen

helgen

Min helg,
vi kör från i torsdags -
Steg upp på morgonen, gjorde mig i ordning och åkte hem till Frida och Lovis, Vi mös ett tag sen åkte vi ner på stan, keka och kolla runt. Gick sen hem till Lena, fridas mamma, och dit kom också mattias, så vi var där och de va sjukt trevligt att träffa lena igen, och att umgås med frida igen som förr. Sen drog jag hem till raffis, elin drog dit och så festa vi - GALET
Fredag -
vaknade upp 7 SKIIIIIIT BAKIS och låg i sängen, runt nio så mötte jag emma och tog hand om milton, apgo alltså, damp hund. Myste med han. Sen kom mikkis och jag hänge med henne, va så grymt bakis att när hon drog så somna jag. Vaknade av ett samtal och vips så förändrades  mitt liv - jag fick jobb!
I samma stund fråga jessica  om jag ville komma på fest, så trots att jag va apbakis så åkte jag dit och festa gaaalet. Kom sen hem och däckaaaaaaa.
Lördag -
åkte och jobba, va helt slut. sa upp mig, tog farväl av mina älskade kollegor och sen på kvällen blev de självklart alkohol igen, fyfan va äckligt hahah.
Söndag -
vaknade på fel sida av sängen men jag va ändå glad. åkte tyvärr och jobba efter att vara skit trött. Så kom nyss hem, plocka upp lite på rummet och nu somnar jag snart :D

Kan du skratta utan att le?



Jag ska berätta om min helg senare :) lovar

hejdå waynes

Det är mycket som händer i mitt liv, som jag inte delat med mig om.
Jag sa upp mig från Waynes idag, har aldrig vart så sentimental eller nervös i hela mitt liv.
Det gjorde verkligen ont i mig, men det behövdes göra. Jag börjar med en ny epok i mitt liv,
redan på Tisdag, på telenor.  Att få det jobbet var guld, jag har vart jätte glad och så
och det känns som det börjar hända saker i mitt liv, jag lämnar mitt trygga rum, för att ge mig ut på äventyr,
jag lämnar mitt älskade Waynes där jag jobbat i mer än ett år, och börjar på Telenor
Alla minnen jag har från Waynes är sjuka, vissa glada minnen, resten konstiga och komiska.
Alla jag jobbat med under tiden, Jessica, Michelle, Zari, Dilan, Jossan, Elin, Simon, Therese, Sara, Marika och så alla dom som bara vart där några dagar, kan inte ens namnen på dom. Just nu jobbar jag med Simon, Therese och Sara. Sara är relativt ny och vi har inte jobba så mycket tillsammans, Men simon och Therese,
shitt vad jag kommer sakna dom. allt konstigt vi gör, alla sjuka ideér, alla konstiga diskussioner och allt vi gjort, allt vi hatat, allt vi skrattat åt. Simon speciellt. Som en bror, han sa idag "Min bästa tid på waynes var när vi två jobba med varandra varje dag i mer än en månad i streck" och det stämmer. Vi hade sjukt kul..
och så alla älskade stammisar, jag berättade för en av dom "wrapkillen" att jag slutar, så han lovade att ta en fika imorgon. Får hoppas att muffinsgubben kommer då också, han kommer jag sakna mest, sötaste gubben jag vet! och alla andra. Cheferna, personalen, jobbet, stället, kunderna - ALLT. Men dags att gå vidare i livet.
På tisdag börjar det stooora äventyret

GELEHALLON SPRITE HALLONSODA

Jag har vart vaken i en timme, helt sjuk. på min lediga dag!!!
Idag är planerna mååånga, ska först och främst vakna till liv,
sen blir det fixa sig och åka till Frida, tar på mig träningskorna,
vi ska nämligen gå ner till stan med sötLovis, kolla på mössa åt frida
och bara mysa, sånt man gör med nära vänner,
alltså min och Fridas relation är inte som med andra vänner,
för de första  så har hon vart som en syster fram till jag var 12 (?)
och då var hon också min granne och bästa vän. Jag har känt
henne så länge jag kan minnas, Nina var liksom nykläckt!
Därför är det inte på samma sätt när jag träffar henne.
känner mig sjukt bekväm och hur lång tid det än är mellan
gångerna vi ses, så är de precis som vanligt, lika trevligt, avslappnat och roligt.
Vi ska äta på stan också, blir trevligt :)
Sen åker jag till sätra, packar lite och drar hit till raffis igen, sen ikväll blir det fest.
rubriken är en påminnelse åt mig själv

Visa ditt intresse eller förlora mitt?

Godmorgon, är jätte trött och slut men ska snart ta bussen och jobba ensam 8 timmar, det kan vara riktigt tråkigt att inte ha någon att prata med, men det är ändå måndag så det betyder städdag, vilket kan behövas efter kaoset vid stängingen igår :)

Iallafall så jobbade jag igår, sju sköna timmar som gick apfort :) Sen så drog jag hem, bytte om från kak-kläderna och sen drog jag och nina till Frida, Mattias och Lovis och hälsade på. Lovis är faktiskt den sötaste bebisen jag sett herreguuuuud vilken liten prinsessa hon var :) Drack Kaffe, åt lite godis och kollade på tv och snarka barndomsminnen där, sen åkte vi hem och jag ville sova. Men då tyckte nina och raffe att det var en jätte bra idé att kolla på film. så så vart det! Såg en halv film sen var jag så trött att jag dog :) haha pusss

hör av dig.. .

hahahah

Simon skicka nyss mms till mig, kolla va söööööt haha "Åh H som i Hanna" skrev han
haha är det bara jag som tänker på den där reklamfilmen?


how do you do?

Om man tänker efter på gårdagen så va den galen, och rolig :) Var utgång med Mathilda och Sandra, först krångla dom som fan, men sen blev de konstig förfest haha. men nu i efterhand så va de ju rätt kul ändå. Vi drog därifrån och gick på krogen som spela sämst musik, meeeeeeen de gick bra ändå mycke folk och så. Va skit kul att dansa och sådär, helt galna var vi haha. Men sen blev de lite turbulens eller va de heter och lite tjaffs, är fortfarande lite irriterad och personen vet varför också, men men love her anyway så de löser sig :) ♥ Efter krogen va de också trevligt, suuper duper alltså.
Nu blir de jobb, bakis och magen vänder sig, men känner mig ändå rätt pigg så det ska nog gå bra :)

RSS 2.0